Noga utvalda skönhetsprodukter   |    Behandlingsmeny

search
Varumärken
  • Inga resultat
Kategorier
  • Inga resultat
Produkter
  • Inga resultat

Köpvillkor

Allmänt

Grodan Of Sweden AB organisations nr 556908-3362 . Avtalet ingås när du har godkänt din beställning. Därefter skickar vi en orderbekräftelse via e-post. I priserna ingår lagstadgad moms. Vid frågor om webbshopen och hur vi behandlar personuppgifter ta kontakt med oss på info@grodanshop.se

Leverans

Vi leverarar med DHL och Postnord och leveranstiden är vanligtvis 2-5 arbetsdagar.

Transportskador

Är paketet eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen. Kontakta därefter Grodan Shop om produkten är skadad. 

Varan slut i lager

Vårt lager stämmer till största del och om en vara är slut meddelar vi det. Har ni förskottsbetalat återförs pengarna tillbaka till ditt konto inom 7 dagar.

Ångerrätt och byte 

Du har full ånger- och bytesrätt inom 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att varan är försluten och att du inte använt varan. Varan ska returneras i oskadat skick . Köparen betalar och ansvarar för frakten på returen. Meddelande om retur ska skickas oss via mail senast 14 dagar från mottagandet av varan. Kontakta alltid oss på info@grodanshop.se innan du returnerar varan. 

Reklamation/Fel

Om du reklamerar din vara på grund av en skada eller att vi felexpedierat din order kan du välja mellan att få en ny vara eller full återbetalning. Kontakta alltid Grodan Shop innan du skickar tillbaka varan. Du når oss snabbast via e-post info@grodanshop.se 

Betalning

Klarna Checkout 

Att betala via Klarna Checkout är en smidig process. Fyll i dina identifikationsuppgifter och handla via ett enkelt knapptryck. Betalningsalternativ som erbjuds via Klarna Checkout är faktura, konto, kort, banköverföring och Klarna Direkt. 

Kontaktuppgifter

Grodan Of Sweden AB
Bäckgatan 12
352 31 Växjö

info@grodanshop.se

Orgnr. 556908-3362

Datasekretess

När du handlar i vår webbshop samlar vi in och behandlar personuppgifter från dig för att kunna genomföra ditt köp. Vi samlar in e-postadress, kontakt- och leveransuppgifter och lagrar dem så länge som krävs för att fullgöra vårt avtal gentemot dig som kund samt gällande lagar och förordningar. Läs mer om de uppgifter som samlas in och behandlas i integritetspolicyn.